Artikelen worden onder rembours bij u bezorgd. Ruilen binnen 8 dagen.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.
 
     
  Spinning-bike    
 
  Voor de ultieme conditietrainer en calorie-verbrander hoeft u nu niet meer verder te zoeken! Onze spinning-bike is uitermate geschikt voor thuisgebruik en geeft u de gelegenheid om te trainen wanneer u dat wil.

Deze spinning-bike heeft een fietscomputer met de functies: tijd, snelheid, afstand, calorie-verbruik, gemiddelde snelheid, totale afstand en timer. De gebruikerslimiet is 120kg en 2 meter.

Het zadel en stuur van deze semi-professionele spinning-bike is aanpasbaar. Het vliegwiel heeft een gewicht van 18,5 kg. Verder heeft de spinningbike een gelagerd krankstel, vaste overbrenging zonder terugtraprem, een regelbare weerstand en een noodrem.

Een goedkope en makkelijke sportschool in uw eigen huis!

 
     
  Specificaties Prijs € 299.00
   
 
     
             
     
  Fitnesstoestel Body-Gym    
 
  Voor een volledige workout van uw lichaam is dit ene apparaat al voldoende. De Body-Gym is ontworpen voor een zo volledig mogelijke workout waarbij al uw spieren aan bod komen.

Of het nu om calorie -verbranding of om spierversterking gaat, met deze Body-Gym heeft u alles in huis om een sterk en gezond lichaam te krijgen. Een must voor iedereen die een complete sportschool in huis wil hebben!

Afmetingen opgevouwd: 84 x 38 x 61 (hxbxl)
 
     
  Specificaties Prijs € 399.00