Artikelen worden onder rembours bij u bezorgd. Ruilen binnen 8 dagen.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.
 
     
  Carico bagage-fietskar    
 
  De Carico is een handige fietskar voor bagage, boodschappen, de hond of alles wat u per fiets wilt vervoeren.

De universele koppeling maakt het makkelijk om de kar aan elke fiets te koppelen. 150 liter laadruimte met verstelbare voor- en achterkant om ook nog afwijkende bagage mee te nemen.

Deze robuuste fietskar laadt met gemak 65 kg aan vracht.
 
     
  Specificaties Prijs € 135.00
   
 
     
             
     
  Fietskar    
 
  Kinderfietskar voor maximaal 2 kinderen met wandelkit en duurzame, solide kunststof kuip. De fietskar gaat met een simpele handeling aan de fiets met een klemkoppeling. Past aan elke fiets en er is geen aanvullend fietsstuk nodig is, dus switchen tussen fietsen gaat probleemloos.

De fietskar voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, loopt licht en vouwt makkelijk op. De kar kan eenvoudig als buggy dienen doordat de trekstang weggeklapt wordt, een zwenkwiel onder de bak zorgt voor een korte draaicirkel. Tevens past er ook een maxi-cosi in deze fietskar, een peuter ernaast plaatsen is dan niet meer mogelijk. Met een fietskar babyzitje is dat wel mogelijk.

Fietskar komt standaard met een klemkoppeling, waarbij geen extra fietsstuk nodig is voor een tweede fiets. Een verlichtingset is bijgesloten. Leverbaar in: Rood-Blauw of Geel-Grijs.
 
     
  Specificaties Prijs € 275.00
   
 
     
             
     
  Dogtrailer DoggyRide    
 
  De ruime honden fietskar is eenvoudig opvouwbaar en biedt een droge, plezierige plaats biedt voor de hond tijdens de rit. De voor- en achterkant kan geopend worden voor meer ruimte en makkelijk in- en uitstappen.

De vloer is van kunststof anti-slip materiaal en verend zodat het extra comfortabel is voor de hond. De kar biedt ruimte voor 2 middelgrote honden of 1 grote hond.

De DoggyRide is door het blad Hondenmanieren in de grote hondenfietskarren test verkozen als beste hondenfietskar.
 
     
  Specificaties Prijs € 199.00